Monday, February 20, 2017

2 asja, mis aegusid interneti tulemisega.

Interneti leiutis on üks suurimatest heaolust inimestele, mis andis palju uusi võimalusi ja muutis meie elu palju lihtsamaks. Aga nagu tavaliselt juhtub uute asjade ilmumisega kaovad vanad asjad ja harjumused ära.

Kihlveod, panused

Ma mäletan kui ma olin väike ja käisin isaga jalgpalli vaatamas staadionil olid seal alati inimesed kes pakkusid mängu tulemusele raha panna. Aga nüüd kui peaaegu igaühel on internet taskus pole nendest vajadust (teine asi on ikkagi veel legaalsus). Praegu ise töötan selles valdkonnas ja võin kindlasti öelda, et terve see betting sfäär koolis staadionidest webisse. Tänapäeval võib neid bookmakereid näha mingis vanas hollywoodi filmis.

Käekellad

Te võite minuga vaielda ja õelda et ikkagi täna paljud inimesed kannavad käekella, ma üritan oma mõtet ära seletada. Netti ilmumisega ning eriti nutitelefonide ilmumisega inimeste käes asub palju erinevaid seadmeid ühes kohas: post, telefon, piipar, audio- ja videomängija ning muidugi kell. Täna kaotas käekell oma aktuaalsust ja funktsiooni nagu kell ja sai rohkem ilustuseks, aksessuaariks. 

No comments:

Post a Comment